Het boek Wetten van de Winnaars is een perfect roadbook op weg naar een verandering van je gedachten. En met het veranderen van je gedachten verandert je gedrag, de manier waarop je naar je leven en gebeurtenissen kijkt. Het is de weg naar het leven van een winnaar. Doel van het Praktijkboek

Het Praktijkboek is een op maat gesneden aanvulling op het inspirerende boek. Niet noodzakelijk maar zeker een aanrader omdat onderzoek uitwijst dat het actief in de praktijk brengen van het geleerde, zorgt dat de kennis beter begrepen en dus toegepast kan worden en ook beter beklijft.

En dat is dé missie van dit boek; niet zoveel mensen het boek laten lezen maar zoveel mogelijk mensen ook daadwerkelijk de transformatie door te laten maken.

Het Praktijkboek biedt praktische ideeën om de principes van Wetten van de Winnaars in hun dagelijks leven in praktijk te brengen.
Het bevat opdrachten en activiteiten die aansluiten bij elk hoofdstuk van het boek en is een extra hulpmiddel in het leerproces te leren omgaan met problemen en situaties in het alledaagse leven. Dankzij de oefeningen kom je veel over jezelf te weten, word je je bewust van de gedachten die je hebt en hoe een verandering van gedachten voor een andere wereld zorgen. Juist die bewustwording maakt
dat je  in staat bent nieuwe keuzes te maken en daarmee je beslissingsspier te trainen. Met de duidelijke beschrijvingen, inspirerende voorbeelden, praktische tips en coaching gerichte adviezen kun je zelf onmiddellijk een begin met de door jou gewenste verandering maken. In feite zijn deze oefeningen daarom nog belangrijker dan het theoretisch-informatieve hoofdstuk in het boek, omdat met de oefeningen de reis pas echt begint.

Indeling van het Praktijkboek

Ieder hoofdstuk van het Praktijkboek sluit naadloos aan bij het hoofdstuk van het boek en is als volgt ingedeeld:werkboek

  • Samenvatting van de theorie van het boek;
  • Opsomming van richtlijnen voor de dag; wat betekent deze theorie praktisch voor mij vandaag?
  • Inspirerend citaat;
  • Diverse praktijkoefeningen die je helpen goed over de theorie na te denken en hoe deze effectief in de werkelijkheid toe te passen.
    Jouw antwoorden op alle oefeningen van de hoofdstukken oefeningen vormen jouw actieplan naar succes. Dat er dus zal komen door
    simpelweg je eigen antwoorden te volgen;
  • Een dagboek gedeelte toegespitst op het desbetreffende leeronderwerp van de dag.

Kracht van het Praktijkboek

Dit praktijkboek helpt je dus om de succeswetten eenvoudig toe te passen op je eigen leven; het staat vol tips en trucs, invuloefeningen, enquêtes en doel- en doenlijstjes zodat je heel praktisch aan het werk kunt om je leven beter, leuker ofwel succesvoller te maken.

Ben jij écht gecommiteerd om de verandering in je leven te maken, dan is het praktijkboek een onmisbaar hulpmiddel. Op voorwaarde dat je er ook echt gebruik van maakt, want denken is nog niet doen…….